خانه / آشپزی / مراحل تهیه مرغ طعم‌دار برای سالاد و ساندویچ

مراحل تهیه مرغ طعم‌دار برای سالاد و ساندویچ

یکی از مهمترین بخش های داشتن یه سالاد یا ساندویج خوشمزه که حاوی مرغ هم هست اینه که بتونیم مرغشون رو طوری بپزیم که اصلا طعم زهم نده و خیلی خوش عطرو بو و خوشمزه باشه و در عین حال حسابی آبدار باشه و خشک نشده باشه.

در این مطلب طرز تهیه یه مرغ لذیذ رو براتون میذاریم که از این به بعد میتونین داخل خیلی از سالاد های سرد و ساندویج ها با خیال راحت استفاده کنین و لذت ببرین.

مواد لازم

۱ عدد سینه مرغ بدون استخوان

۲ قاشق چایخوری پودر پاپریکا

۱/۲ قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده

۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۲۰ گرم کره

۲ قاشق غذاخوری روغن مایع

طرز تهیه

  1. برای تهیه این مرغ خوشمزه و آسون باید ابتدا سینه مرغ رو از وسط نصف کنین.
  2. حالا یه کیسه فریزر بذارین روشون تا موقع کوبیدن آب مرغ این ور اون ور نپره و بعد با یه بیفتک کوب بکوبینشون تا ضخامتشون کمتر بشه.
  3. حالا هر دو طرف مرغ رو به تمام ادویه هایی که داشتین آغشته کنین.
  4. داخل یه ماهیتابه کره و روغنی که داشتین رو بریزین و وقتی کره آب شد و داغ شد سینه ها رو داخل ماهیتابه بذارین.
  5. حالا مرغ رو با حرارت متوسط بپزین احتیاجی نیست در ماهیتابه بسته باشه، مرغ آب میندازه و با آب خودش میپزه. وقتی یه طرف مرغ تقریبا طلایی شد ( نذارین خیلی طلایی و خشک بشه) برش گردونین تا طرف دیگه هم تغییر رنگ بده. کلا برای پخت مرغ کمتر از یک ربع زمان لازم دارین. نذارین مرغ کاملا خشک و بی آب بشه و بعد پختن از ماهیتابه درش بیارین.
  6. حالا مرغ خوشمزه تون برای استفاده در انواع سالاد و ساندویج حاضره …

 

همچنین ببینید

یخ در بهشت کیوی؛ عصرانه دلچسب پاییزی

یخ در بهشت یکی از عصرونه های خنک و دلچسبه که یه جورایی اکثر ما …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.