خانه / آشپزی / طرز تهیه ۳ نوع دسر خوشمزه با عسل

طرز تهیه ۳ نوع دسر خوشمزه با عسل

 

عسل از آن خوردنی های خوشمزه و پر خاصیت است که خوردن آن پیشنهاد می‌شود. احتمالاً گاهی فکر کرده اید که می شود عسل را جایگزین شکر کرد یا نه؟ به بهانه روز جهانی زنبورعسل طرز چند خوراکی خوشمزه را آموزش می دهیم که از عسل در طرز تهیه آن استفاده شده است. اگر طعم عسل را دوست دارید این خوردنی های خوش طعم را امتحان کنید!

بستنی توت فرنگی با عسل

در ترکیب این بستنی خوشمزه لبنیات به کار نرفته و طعم خوش موز، توت فرنگی و ریواس به کار رفته در آن مزه جدیدی به وجود می آورد.

مواد لازم برای بستنی توت فرنگی با عسل :

توت فرنگی خرد شده          دو پیمانه

موز رسیده خرد شده           دو عدد

ریواس خرد شده     دو عدد

عسل      یک چهارم پیمانه

شیر نارگیل          دو سوم پیمانه

طرز تهیه بستنی توت فرنگی با عسل :

موز و توت فرنگی خرد شده را در ظرفی مرتب بچینید طوری که روی یکدیگر قرار نگیرند و به مدت یک شب در فریز قرار دهید تا به خوبی یخ بزنند.

در تابه ای کوچک ریواس خرد شده و عسل را روی شعله قرار دهید تا به جوش بیاید. روی ظرف را بپوشانید و ۱۰ دقیقه بگذارید تا بجوشد. هر چند بار مخلوط را هم بزنید. ریواس‌ها باید نرم شوند و غلظت ترکیب به مربا نزدیک شود.

این ترکیب را در یک ظرف قرار دهید و درب آن را محکم ببندید و به مدت یک شب یخچال بگذارید تا خنک شود.

موز و توت فرنگی‌های یخ زده را داخل مخلوط کن بریزید تا به قطعات ریزتری تبدیل شوند. سپس شیر نارگیل را به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیبی یکدست و کرمی ایجاد شود.

بستنی آماده شده را داخل ظرف مورد نظر بریزید و ترکیب ریواس و عسل را روی آن اضافه کرده و نوش جان کنید.

چیز کیک عسل و ماست

این چیز کیک طعم ملایم مرکبات دارد و به راحتی و آسانی آماده می شود.

مواد لازم برای پایه چیز کیک :

بیسکویت ساقه طلایی خرد شده           دو پیمانه

پوست لیمو رنده شده            یک قاشق چایخوری

نمک      یک چهارم قاشق چایخوری

کره ذوب شده       یک دوم پیمانه

مواد لازم برای داخل چیز کیک عسل و ماست:

پنیرخامه ای         ۵۰۰ گرم

ماست خامه ای     دو سوم پیمانه

عسل       یک چهارم پیمانه

تخم مرغ بزرگ    یک عدد

وانیل      یک قاشق چایخوری

رنده پوست لیمو     یک قاشق چایخوری

طرز تهیه چیز کیک عسل و ماست :

در ابتدا پایه چیز کیک را تهیه کنید. برای این کار تمامی مواد مربوط به پایه کیک را با یکدیگر مخلوط کنید و کف قالب بریزید و فشار دهید تا محکم شود. سپس در فر که با دمای ۱۶۵ درجه از پیش گرم شده است به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید. تا زمانی که مواد کیک را درست می کنید اجازه دهید تا خنک شود.

رویه چیز کیک را به این ترتیب درست می‌کنیم: پنیر خامه‌ای،ماست خامه‌ای،عسل و وانیل را با یکدیگر با دور کند همزن مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. مواد را روی لایه بیسکویتی قرار دهید و پخش کنید و ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. بعد از خارج کردن از فر و رسیدن کیک به دمای محیط به مدت ۳-۴ ساعت در داخل یخچال قرار دهید.

می توانید کیک را با میوه های تازه تزیین و نوش جان کنید.

مافین سیب و عسل

این مافین با طعم عسل و سیب برای وعده عصرانه بسیار مناسب است. می توانید این مافین‌ها را با عسل تزیین کنید.

مواد لازم برای مافین سیب و عسل :

آرد        ۳۰۰ گرم

بکینگ پودر         یک دوم قاشق چایخوری

سیب پوست گرفته و خرد شده دو عدد

کره ذوب شده        ۱۳۰ گرم

عسل      ۲۰۰ گرم

شیر       ۵۰ گرم

تخم مرغ  ۲ عدد

رنده پوست لیمو یا دارچین برای طعم دهی          کمی

طرز تهیه مافین سیب و عسل :

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

قالب مافین را آماده کنید.

مواد خشک را به اضافه سیب های خرد شده با یکدیگر در ظرفی مخلوط کنید.

در ظرفی جداگانه کره را ذوب کنید. عسل را به آن اضافه کنید. اگر عسل خیلی غلیظ است آن را کمی گرم کنید تا رقیق تر شود. شیر و رنده پوست لیمو را اضافه کنید.

تخم مرغ ها را به مواد خشک اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس مخلوط کره و سایر مواد را اضافه کنید.

قالب های مافین را تا حدود دو سوم پر کنید.

به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه بپزید. وقتی مافین را فشار دهید باید به حالت اول باز گردد. مافین عسلی شما آماده است.

همچنین ببینید

طرز تهیه پیتزا پنیر

عاشقان پنیر، این بار می خواهیم طرز تهیه یک نوع پیتزا که فقط و فقط …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.