خانه / آشپزی / طرز تهیه قرابیه شکلاتی خیس

طرز تهیه قرابیه شکلاتی خیس

مواد لازم:

تخم مرغ ۱ عدد

آرد ۲ لیوان

شکر ۱/۲ پیمانه

کره ۶۰ گرم

پودر کاکائو ۲ قاشق چای خوری

بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری سرخالی

وانیل‏ کمی

مواد لازم برای شربت :

آب ۱/۲ لیوان

شکر  ۱/۲ لیوان

پودر پسته و شکلات به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه شربت شکر و آب را روی حرارت قرار میدهیم ، تا فقط شڪر در آب حل شود . نیازی به جوشیدن و غلیظ شدن نیست، سپس زیر آن را خاموش میکنیم و اجازه میدهیم تا سرد شود.

تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن دستی هم میزنیم و بعد کره را که به دمای محیط رسیده اضافه کرده و دوباره مواد را مخلوط میڪنیم.

سپس بکینگ پودر و پودر کاکائو را روی مواد الک میکنیم.

آرد را نیز کم کم می افزاییم و با نوک انگشت مواد را مخلوط میکنیم، فقط در حد جمع شدن و نچسبیدن به دست آرد می افزاییم(ممڪن است مقدار کمتری آرد نیاز باشد.)

مواد را به صورت گلوله گلوله در سینی فر که ڪاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم میچینیم و در فری که از قبل با دمای ۱۸۰درجه سنتیگراد گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم.

بعد از پخت صبر میکنیم تا قرابیه ها کاملا سرد شوند و بعد به مدت چند ثانیه در شربت قرار میدهیم و با شکلات و پودر پسته تزیین میکنیم.

سایر نکات:

درجه فر ها با هم متفاوت است ، پس در حین پخت ، مراقب باشید.

همچنین ببینید

طرز تهیه کیک فنجانی بدون تخم مرغ

    اگر دنبال یک دستور ساده برای درست کردن کیک فنجانی هستید این دستور …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *