خانه / آشپزی / این ویفر‌های خوشمزه با چای می‌چسبه!

این ویفر‌های خوشمزه با چای می‌چسبه!

آرد سفید قنادی: ۱ لیوان

اسانس موز یا(پودر کاکائو ۱ ق غ): ۵ قطره

نان ویفر یا نان میکادو: ۵ عدد

پودر قند: ۱ لیوان

روغن مایع: ۱ لیوان

طرز تهیه

  1. آرد را تفت میدیم تا بوی خامی آن گرفته شود. بعد روغن(من نصف جامد نصف مایع استفاده کردم) و پودر قند را اضافه کرده و هم میزنیم.این کارو سریع انجام بدید تا مواد سرد نشه سرد شد دوباره بزارید رو حرارت گرمش کنیدچون سرد باشه لایه های نون بهم نمیچسبه
  2. در آخر چند قطره اسانس یا پودر کاکائو ریخته واز روی حرارت بر میداریم ومواد را روی نان ها میریزیم و با لیسک پهن میکنم ( یک لایه نان میذاریم و دوباره مواد میریزیم تا نان ها تمام شود.)
  3. من برا اینکه لایه ها خوب بهم بچسبه بعد اتمام کار یه سینی رو نون میزارم بعد رو سینی یه جسم سنگین میزارم تا خوب بهم بچسبن و پرس شن
  4. بعد از یک ساعت امادست و به دلخواه برش میزنیم(اینجانب مواد را دوبرابر کردم و به یکیش اسانس موز و به دیگری کاکائو زدم.)

همچنین ببینید

طرز تهیه کیک فنجانی بدون تخم مرغ

    اگر دنبال یک دستور ساده برای درست کردن کیک فنجانی هستید این دستور …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.