خانه / آشپزی / چند نکته مهم برای درست کردن مربا

چند نکته مهم برای درست کردن مربا

نکته های مهم برای درست کردن مربا

۱ _ برای آنکه مربا کیفیت بهتری پیدا کند، بهتر است شکر را چند ساعت (تقریباً ۱۰ ساعت) با تکه‌های میوه مخلوط کنید. به این مرحله شکرپاش کردن گفته می‌شود که برای بسیاری از مرباها از جمله مربای به کاربرد دارد.

۲ – هرگز برای ترد شدن تکه‌های میوه، از آب آهک استفاده نکنید زیرا مصرف چنین مرباهایی برای افراد، به خصوص کودکان و زنان باردار خطرناک است.

۳ – برای تهیه مربای به می‌توانید از به رنده شده، خلال شده و یا خرد‌شده استفاده نمایید. همچنین می‌توانید بسته به سلیقه خود از قالب‌های آلومینیومی و یا فشاری برای ایجاد طرح‌های مختلف استفاده کنید.

۴ – پوست کندن به برای تهیه مربا کاملا سلیقه‌ای می‌باشد.

۵ – بهترین انتخاب برای پخت مربای به، استفاده از ظروف مسی می‌باشد. استفاده از ظروف مسی در تهیه مربای به ارتباط مستقیم با کیفیت و رنگ بهتر مربا خواهد داشت. همچنین استفاده از دم‌کنی در پخت این مربا نتیجه‌ای مطلوب خواهد داشت.

۶ – برای هم‌ زدن مربا بهتر است از قاشق چوبی و یا استیل استفاده نمایید

همچنین ببینید

تماشای «هری پاتر» روی صحنه تئاتر به قیمت ۵۵۳ دلار!

نمایش «هری پاتر و کودک نفرین شده» به کارگردانی «جان تیفانی» کارگردان انگلیسی، روی صحنه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.