خانه / آشپزی / طرز تهیه دسر پلمبیر

طرز تهیه دسر پلمبیر

مواد لازم

شیر ۱/۲ لیوان

تخم مرغ ۲ عدد

ورق ژلاتین ۲ عدد

خاک قند ۲ قاشق

شکر ۵ قاشق

گردو خرد شده ۱ قاشق

وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

خامه ۱ لیوان

خلال پسته ۱ قاشق

مربا آلبالو یا گیلاس ۱ قاشق

طرز تهیه: زرده و سفیده تخم مرغها را از هم جدا کنید. زرده ها را با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا به رنگ کرمی دربیایند

ورق ژلاتین را در آب سرد بگذارید تا نرم شوند. شیر را در شیر جوش داغ کنید و ورق های ژلاتین را در آن بیندازید و هم بزنید. سپس آن را به تدریج به مخلوط زرده اضافه کنید.

خامه را با خاک قند خوب بهم بزنید. سفیده را نیز با همزن خوب هم بزنید تا کاملا پف کند و در ظرف برنگردد. حال سفیده و خامه را به مواد اضافه کنید. ظرف دسر را حاضر کنید و از خلال پسته و گردو خرد شده کف آن بریزید و سپس مخلوط پلمبیر را به آرامی در ظرف سرازیر کنید. روی دسر را با مربا تزئین کنید.

پلمبیر را به مدت ۳ ساعت در یخچال نگهداری و سپس سرو کنید.

همچنین ببینید

طرز تهیه سالاد پانزانلا خوشمزه با قارچ

در این بخش از آشپزخونه نمناک می خواهیم سالاد پانزا لنا سنتی ( توسکانی ) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.