خانه / آشپزی / دستور پخت بزقورمه

دستور پخت بزقورمه

بز قورمه، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه‌ی استان کرمان محسوب می‌شود و به دلیل داشتن نخود و گوشت بسیار مقوی و حاوی پروتئین است. مردم کرمان این غذای سنتی را با برنج و هم با نان سرو می‌کنند. اگر به دنبال خورشت سنتی بسیار متفاوت و خوشمزه‌ای هستید، بز قورمه را امتحان کنید که به عقیده‌ی بسیاری طعمی فوق‌العاده دارد.

نوع غذا: خورشت

وعده غذایی: ناهار شام

زمان پخت : ۱۲۰دقیقه

زمان آماده سازی مواد: ۰دقیقه

مواد لازم مناسب برای ۶ تا ۸ نفر

نخود : یک پیمانه

پیاز : یک کیلوگرم

سیر : یک بوته

گوشت بدون استخوان : ۵۰۰ گرم

کشک : به میزان لازم

نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

زعفران دم کرده : یک قاشق سوپخوری

نعنا داغ : به میزان لازم

گردو خرد شده : به میزان لازم

آب : ۲ پیمانه

طرز تهیه

  1. پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید بریزید، تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید.
  2. گوشت را بریزید، سپس یک تفت دهید.
  3. نخودها را از قبل چند ساعتی خیس کنید، آب روی نخود را خالی و دوباره آب بریزید. روی حرارت بگذارید تا چند دقیقه بجوشد و آبش را خالی کنید تا نفخ نخودها گرفته شود.
  4. نخودها را داخل قابلمه گوشت بریزید. آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنید.
  5. کشک و زعفران را به مایه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد.
  6. نمک آن را در وهله آخر بریزید، در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین و میل کنید.

همچنین ببینید

طرز تهیه پیتزا پنیر

عاشقان پنیر، این بار می خواهیم طرز تهیه یک نوع پیتزا که فقط و فقط …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.