خانه / آشپزی / طرز تهیه ژله انار و زنجبیل

طرز تهیه ژله انار و زنجبیل

مواد لازم برای ژله انار و زنجبیل

ژله انار و زنجبیل

ژلاتین۲۵ گرم

آب انار۶۰۰ میلی لیتر

شکر۶۵ گرم

زنجبیل تازه۲۰ گرم

دانه انار۲۰۰ گرم

طرز تهیه ژله انار و زنجبیل

ژلاتین را در ظرف کم عمقی قرار دهید و به اندازه ای که روی آن را بگیرد آب انار بریزید و برای ۵ دقیقه کنار بگذارید.

زنجبیل را پوست بکنید و ریز خرد کرده یا رنده کنید.

آب انار، زنجبیل و شکر را روی حرارت گرم کنید اما اجازه ندهید به جوش آید زیرا رنگ آن را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

ظرف را از روی حرارت بردارید و ژلاتین نرم شده و آب انار را با هم مخلوط کنید تا ژلاتین حل شود. مواد را از یک صافی رد کنید تا یکدست شوند و کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد.

حالا ژله تان را در ظرف مورد نظرتان بریزید و دانه های انار را هم اضافه کنید و در یخچال قرار دهید. بعد از بسته شدن با خامه یا ماست کم چرب و یک برگ نعناع سرو کنید.

همچنین ببینید

طرز تهیه پیتزا پنیر

عاشقان پنیر، این بار می خواهیم طرز تهیه یک نوع پیتزا که فقط و فقط …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.